Къде съм? > Начало > Посетете ни


Празнувай в музея

За празника на Вашето дете Националният природонаучен музей при БАН предлага забавна образователна игра ‘Откриватели на съкровища в музея’.

Кои са най-известните търсачи на съкровища? Пиратите, разбира се! Затова ще си представим, че се намираме на пиратски кораб, натоварен с купища съкровища. Какво се случва с най-ценните стоки за пиратите, техните домашни любимци и спътниците им по въздух и вода, както и много други интересни неща, ще научат участниците, докато изследват експозицията на музея. Всяко дете получава пиратска карта, с която да се отправи на пиратско търсене и да попълни своите открития. В края на пътешествието участниците получават малък спомен от музея, а за детето, което има празник, е предвиден специален подарък!

Условия за провеждане на празнично събитие в НПМ:

В празничното събитие могат да се включат до 20 деца. Всички деца и възрастни заплащат входен билет според ценоразписа на музея.
Събитието включва: образователна игра с екскурзовод от музея, в рамките на 90 минути, осигурена е зала, в която да се съберат поканените.
Цената на заниманието е 150 лв.
В Националния природонаучен музей при БАН няма обособено място за консумация на храни и напитки. Внасянето на храна е забранено.
СЪБИТИЕТО СЕ ПРОВЕЖДА САМО СЛЕД ПРЕДВАРИТЕЛНО УГОВОРЕНИ ДАТА И ЧАС НА ТЕЛ. 087 9226573.